Residentie Anna

42% Verkocht

2220 Heist-op-den-Berg

Types: Appartement (7)
Prijzen: Van € 355.000 tot € 395.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 93 tot 113 m²

Een aangenaam woonproject in het gezellige centrum van Heist op den Berg.

Op het kruispunt van de Molenstraat en de Bergstraat in Heist-op-den-Berg komt de ontwikkeling van Residentie Anna. Een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een prachtige locatie in het centrum van Heist-op-den-Berg. Met 7 prachtige appartementen biedt Residentie Anna u de kans om te genieten van het beste wat deze bruisende gemeente in petto heeft.

Op het kruispunt van de Molenstraat en de Bergstraat in Heist-op-den-Berg komt de ontwikkeling van Residentie Anna. Een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een prachtige locatie in het centrum van Heist-op-den-Berg. Met 7 prachtige appartementen en een bovengronds ruim garagecomplex biedt Residentie Anna u alle luxe die hoort bij een klassevol project. Bijkomend is er nog een zeer leuke gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

Met zijn centrale ligging biedt Residentie Anna het beste van twee werelden. Het is gelegen pal in het levendige centrum van Heist-op-den-Berg, waar u kunt genieten van gezellige winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Tegelijkertijd kunt u genieten van de rust en sereniteit van uw eigen moderne oase.

De appartementen in Residentie Anna zijn ontworpen met het oog op de toekomst met o.a. zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp enz in een schitterende moderne architectuur.

Elk appartement is zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen van comfort en efficiëntie.

Geen documenten